Water

Water & Gezondheid

 

 

water-dnaWater is meer dan een oplosmiddel. Een goede vochtbalans is een voorwaarde voor gezond zijn. Water speelt een sleutelrol bij alle lichaamsprocessen. Het is de informatie drager voor alle bio beschikbare stoffen in je lichaam.

Veel mensen met gezondheidsklachten lijden vaak onbewust aan chronische uitdroging. Je lichaam reageert intensief op een tekort aan water. Wanneer het lichaam minder dan 6-10 glazen Lichaamswaterwater per dag binnen krijgt, herschikt en regelt het de hoeveelheid water in het lichaam door te compenseren. Dit gebeurt door een verandering in de aanmaak van bepaalde hormonen. Wanneer het lichaam chronisch uitgedroogd raakt, en dat gebeurt sneller dan je denkt, zullen bepaalde processen in het lichaam zelfs staken.

Chronische uitdroging ontstaat wanneer het lichaam lange tijd niet die 6-10 glazen natuurlijk water binnen krijgt. Het dorst signaal neemt dan ook af, waardoor het lijkt alsof je geen behoefte aan water hebt. Wanneer je dan een aantal dagen 6-10 glazen water drinkt, krijg je opeens heel veel dorst. Dit gebeurt doordat de signaalfunctie wordt hersteld.

Om de cellen te kunnen hydrateren is alleen water drinken niet voldoende. Het gaat om de structuur van de watermoleculen die bepalen in welke mate het water de cellen in kan komen. Wanneer de clusters verstoord zijn of te lange ketens hebben, kan dit niet goed in de cellen binnen dringen. Water met verstoorde clusters is ook vaak moeilijk weg te drinken. Wanneer de structuur van het water in haar natuurlijke oorsprong wordt hersteld, dan proeft het heerlijk zacht en is het goed opneembaar voor het lichaam. Om de structuur van het water te herstellen, kunnen we het vitaliseren.

Je lichaam bestaat voor 75% uit water en voor 25% uit vaste stof. Van de hersenen wordt zelfs gezegd dat ze voor 85% uit water bestaan.  Je lichaam heeft elke dag zo’n 6-10 glazen natuurlijk, zuiver water nodig om alle biologische processen te kunnen reguleren. De precieze hoeveelheid is afhankelijk van koffie- , thee- en alcohol gebruik en het lichaamsgewicht.

Technologie

De eisen die wij stellen aan producten op het gebied van watertechnologie zijn dat deze vervaardigd worden uit duurzame materialen van hoge kwaliteit, onderbouwd worden door de wetenschap en ook nog eens betaalbaar zijn. Hoge eisen dus.

Na lang zoeken heeft Water-Solutions een partner gevonden die aan deze eisen voldoet en net zoals ons de wereld net dat kleine beetje beter wil maken:  EWO Wasser GmbH uit Oostenrijk.

EWO

EWO Energie Wasser Optimierung GmbH is gebaseerd in Oostenrijk en heeft reeds 16 jaar ervaring met het zuiveren en vitaliseren van water. EWO haar missie is:

“Let us work for peace.
let us honour freedom.
Let us respect nature.
For the good of humanity.”

Hun producten worden voor 100% vervaardigd in Oostenrijk en bestaan uit duurzame materialen van hoge kwaliteit. Op alle vitaliserende producten zit een 6 maanden niet-goed-geld-terug garantie zodat u zeker weet dat u tevreden bent.

Water Zuivering

Voor de zuivering van water maken wij gebruik van een combinatie van membraan- en actieve koolstoffilters van de Duitse fabrikant CARBONIT. Via een uniek en internationaal gepatenteerd proces wordt de actieve koolstof geperst en verfijnd tot verschillende dichtheden. De filterpatronen van CARBONIT voldoen aan de hoogste eisen van de LGA en de TÜV.

Door de zeer hoge dichtheid van deze filters wordt het hoogst haalbare percentage aan micro-organismen zoals e-colli, salmonella, giardia en ook virussen tegengehouden. Ook chloor, koper, bestrijdingsmiddelen, organische chemicalien (THM’s/VOC’s), medicijnresten (pijnstillers/antibiotica/oestrogenen) en geur- en smaakstoffen bijna geheel verwijderd. Als laatste beschikken de filteruitgangen over een gepatenteerde kiembeveiliging. Het water blijft echter wel rijk aan voor het lichaam goede mineralen zoals calcium en magnesium. De filterpatronen van CARBONIT zijn door verschillende universiteiten onderzocht en tot op heden door geen enkele fabrikant overtroffen. Gegarandeerd heerlijk zuiver water!

Technologie

water-leafDe eisen die wij stellen aan producten op het gebied van watertechnologie zijn dat deze vervaardigd worden uit duurzame materialen van hoge kwaliteit, onderbouwd worden door de wetenschap en ook nog eens betaalbaar zijn. Hoge eisen dus.     Na lang zoeken heeft Water-Solutions een partner gevonden die aan deze eisen voldoet en net zoals ons de wereld net dat kleine beetje beter wil maken:  EWO Wasser GmbH uit Oostenrijk.

 

EWO

Bezoek de website van EWO Wasser GmbHEWO Energie Wasser Optimierung GmbH is gebaseerd in Oostenrijk en heeft reeds 16 jaar ervaring met het zuiveren en vitaliseren van water. EWO haar missie is:

“Let us work for peace.
let us honour freedom.
Let us respect nature.
For the good of humanity.”

Hun producten worden voor 100% vervaardigd in Oostenrijk en bestaan uit duurzame materialen van hoge kwaliteit. Op alle vitaliserende producten zit een 6 maanden niet-goed-geld-terug garantie zodat u zeker weet dat u tevreden bent.

 

Water Zuivering

Bezoek hier de website van CARBONIT Voor de zuivering van water maken wij gebruik van een combinatie van membraan- en actieve koolstoffilters van de Duitse fabrikant CARBONIT. Via een uniek en internationaal gepatenteerd proces wordt de actieve koolstof geperst en verfijnd tot verschillende dichtheden. De filterpatronen van CARBONIT voldoen aan de hoogste eisen van de LGA en de TÜV.

Klik hier voor de onderzoeksresultaten van onze filtertechnologieDoor de zeer hoge dichtheid van deze filters wordt het hoogst haalbare percentage aan micro-organismen zoals e-colli, salmonella, giardia en ook virussen tegengehouden. Ook chloor, koper, bestrijdingsmiddelen, organische chemicalien (THM’s/VOC’s), medicijnresten (pijnstillers/antibiotica/oestrogenen) en geur- en smaakstoffen bijna geheel verwijderd. Als laatste beschikken de filteruitgangen over een gepatenteerde kiembeveiliging. Het water blijft echter wel rijk aan voor het lichaam goede mineralen zoals calcium en magnesium. De filterpatronen van CARBONIT zijn door verschillende universiteiten onderzocht en tot op heden door geen enkele fabrikant overtroffen. Gegarandeerd heerlijk zuiver water!

 

De EWO Methode

De EWO methode gaat uit van het volgende principe:

“Elke moderne technologie is gebaseerd op elementaire processen”

De natuur is het model waarop de EWO vitalisatie methode gebaseerd is. De rijkdom aan ervaring onder de pioniers op het gebied van water onderzoek speelt een sleutelrol in de ontwerpen van de EWO Methode en haar 3 vitalisatie methoden:

 

Vitalisatie

Voor het herstructureren en vitaliseren van water maakt de EWO Methode gebruik van 3 instrumenten die ervoor zorgen dat de watermoleculen een harmonieuze en natuurlijke structuur krijgen. Hierdoor smaakt het water niet alleen lekkerder, het krijgt er ook nieuwe en positieve eigenschappen van.

Werveling

Net zoals water over de stenen en rotsen draait en stroomt in de natuur word het water door de geïntegreerde dubbele helix van de EWO methode heen geleid. Viktor Schauberger ontdekte decennia geleden dat water opnieuw gevitaliseerd kon worden door het sterk te wervelen. Deze vitalisatie zorgt ervoor dat de structuur van het H2O molecuul ofwel de manier waarop de water moleculen aan elkaar binden veranderd. Dit heeft als effect dat de bijzondere en voor ons mensen zo positieve eigenschappen van natuurlijk vitaal water versterkt worden.

 

Classic_Querschnitt

Magnetisme

De buitenste laag van EWO producten is gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrij staal (duplex staal 1.4462). Deze staalsoort leent zichzelf goed voor magnetisatie. Het leiding- of drinkwater stroomt door het geïntegreerde natuurlijke magnetische veld van het staal waardoor onder andere de kalk in het water van gedrag veranderd. Een en dezelfde stof kan in verschillende kristallijne structuren voorkomen. Dit heet polymorphie en is van toepassing op zowel chemische elementen als verbindingen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat vitaliseren van water de structuur van het kalk daarin veranderd waardoor er weinig tot geen kalkaanslag meer plaatsvindt en bestaande kalkaanslag langzaam maar zeker verdwijnt.

 

Informatie overdracht

Het informatie water in EWO producten bestaat uit een hoog energetische lading van het puurste bronwater uit Oostenrijk. Dit is verrijkt met een speciale combinatie van hoge kwaliteit additieven die het water wat erlangs stroomt beïnvloedt. Hierdoor gaat het water weer natuurlijke en harmonieuze informatie uitzenden. De gevierde Duitse fysicus Wolfgang Ludwig ontdekte tientallen jaren terug al dat wat de eigenaardige eigenschap heeft informatie in zijn omgeving op te slaan en uit te zenden.

De wet van de Resonantie zal dit helpen uitleggen: Alles heeft een natuurlijke oscillatie of frequentie, of dit nu een mens is, water of elk ander object. Een specifieke trilling waarop het zich “lekker” voelt. Deze wet heeft betrekking op alles: mensen, dieren, planten en objecten. Wat nodig is om de natuurlijke frequentie op gang te brengen is een vorm van energie die aan de basis ligt van alle elementen en levensvormen… Vitaal Water.

 

Ervaar zelf:Vrouw Drinkt

 

-Hoe uw water lekkerder en frisser smaakt.
-Hoe het zachter en aangenamer aanvoelt bij het douchen.
-Hoe u betere schoonmaak en wasresulaten behaalt.
-Hoe kalkaanslag veel gemakkelijker te verwijderen word.
-Hoe u kunt besparen op de kosten van warm water.
-Hoe planten gezonder en robuuster worden.


 

Puritii

puritiiPuritii is een waterfilter met een enorm zuiverende kracht door middel van een zeoliet filter. Deze filtert voor 99,99994% al het (zoete) water! Denk hierbij aan normaal kraanwater, maar ook slootwater! Het filtert alle bacteriën, parasieten en virussen en is daarmee schoner dan bronwater.

Op allerlei niveaus speelt water een cruciale rol in het menselijk lichaam, vooral in het vervoer van afval, toxinen en chemicaliën. Water is betrokken bij alle belangrijke lichaamprocessen. Daarom is het van groot belang dat het water van de allerhoogste kwaliteit is. Een optimale gezondheid kan worden verkregen en behouden door het dagelijks drinken van voldoende water van de allerhoogste zuiverheid en energetische kwaliteit; oerwater. Maar hoe komt u aan zo schoon water?

Waar u ook bent, Puritii zorgt ervoor dat u altijd het schoonste water heeft!

Gaat u op vakantie, wandelen, fietstochten, of op survival? Met het Puritii waterfilter kunt u overal kraanwater en zelfs slootwater drinken!

De Puritii fles:

  • Aangepaste, ergonomisch design biedt een eenvoudige bediening
  • Eco-Friendly: vermindert de lege waterfles afval door het aanbieden van een herbruikbare fles
  • Aangepaste basisvormstuk is bekerhouder vriendelijk
  • Lekvrij en een op maat gemaakte deksel houdt vuil en stof buiten
  • Dubbel geïsoleerd om langer vloeistoffen warm of koud te houden (roestvrij staal)

 

Het Puritii filter:

  • Getest en gecertificeerd: Voldoet aan en overtreft NSF Standard 53 voor verwijdering van Giardia, Cryptosporidium, Bacteriën en Virus.
  • Overtreft NSF Standard 42 voor Chloor verwijderen
  • Zilver-gebaseerde AquaSpear ™ antimicrobiële technologie onderdrukt de groei van bacteriën, algen, schimmels en meeldauw in de filter media.
  • ZeoSleeve Technology bevat zeolite, een natuurlijk mineraal silicaat met een hoge affiniteit voor het vasthouden van zware metalen en radioactieve stoffen.
  • Bewaar het filter in een koele droge plaats, niet invriezen.

De filters kunt u los nabestellen van de fles. Met één filter kunt u de fles tot 400x vullen, dat is 200 liter zuiver water! De inhoud van de fles is 500ml. U bespaart hier 400 plastic waterflessen mee uit, die u normaliter in de winkel zal kopen! Voor slecht 13 eurocent heeft u 500 ml puur water!

Er bestaat een plastic versie van de fles en een dubbelwandige (isolerende) RVS versie.

betaalknop


 

Flexibele waterfilter en vitalisator voor 1 kraan

EWO-Vitality-FilterElke dag thuis beschikken over zuiver en vitaal drinkwater? De EWO Vitality Filter biedt de beste kwaliteit drinkwater vanwege de zeer hoge dichtheid van het actieve koolstoffilter en de natuurlijke vitalisatie technologie van de EWO Methode. Door de gemakkelijke (de)montage ook erg handig voor op reis!

De EWO Vitality Filter is een flexibele oplossing voor installatie op één enkele kraan. Hierdoor is het een betaalbare optie als u het filteren en vitaliseren van water eens wilt uitproberen en de bijzonder positieve eigenschappen van gevitaliseerd water wilt ervaren.

Of u het water nu gebruikt om te koken, het prepareren van babyvoeding, het wassen van groenten en fruit of gewoon om te drinken. Zelfs huisdieren en planten zullen u dankbaar zijn!

De EWO Vitality Filter wordt geleverd inclusief 1 Vitality filter cartridge.

Prijs € 138,- (incl. BTW)(excl. verzendkosten)

Prijs Vitality Filter cartridge: € 30,- (incl. BTW)(excl. verzendkosten)

betaalknop

 


Waterzuivering én vitalisatie

Voor inbouw onder de gootsteen. Inclusief nieuwe 3-wegs kraan van Italiaans design.

EWO-Gourmet-Elegance 64Het wordt steeds belangrijker om de residuen van verschillende stoffen zoals medicijnen, antibiotica, pesticiden, maar ook virussen en bacteriën uit ons water te filteren. Ook al is de chemische samenstelling van Nederlands leidingwater vrij goed, toch zitten er nog vele stoffen in die we liever niet in ons lichaam krijgen en is de moleculaire structuur ernstig verstoord door de vele onnatuurlijke manieren waarop we ons water behandelen.

De EWO Gourmet is een combinatie van de beste wetenschappelijk aangetoonde filter technologie en de natuurlijke vitalisatie van de EWO Methode. Door de gemakkelijke installatie is de EWO Gourmet geschikt voor iedereen.

Kalkaanslag wordt op een natuurlijke manier verwijderd en vervolgens voorkomen. Het gebruik van schoonmaak- en andere chemische middelen kan met minstens 50% vermindert worden voor hetzelfde resultaat. Of u het water nu gebruikt om te koken, het prepareren van babyvoedsel, het wassen van groenten en fruit, in aquaria of gewoon om te drinken. Zelfs uw huisdieren en planten zullen u dankbaar zijn!

 

Productbeschrijving

Ervaar zelf:

– Hoe uw water lekkerder, zachter en frisser smaakt.
– Koffie, thee en gekookt eten lekkerder smaakt.
– Hoe kalkaanslag vermindert én verhindert wordt.
– Hoe het zachter en aangenamer het aanvoelt bij het wassen.
– Hoe u meer energie heeft omdat het lichaam gevoed wordt i.p.v. belast.
– Dat afvalstoffen uw lichaam beter kunnen verlaten.
– Hoe uw vochtbalans zich herstelt.
– Hoe planten gezonder en robuuster worden.

Zuiveringsmethode

Bij de EWO Gourmet Premium Elegance 64 wordt de Premium filter gebruikt. Een actieve koolstoffilter (SBAC) met een dichtheid van 0,45µm alsmede een gepatenteerde kiembeveiliging. Wetenschappelijk onderbouwd door onderzoek op de TÜV en verschillende universiteiten. Zie hier voor meer informatie.

Vitalisatie methode

De EWO Gourmet maakt gebruik van de 3 instrumenten van de EWO Methode.

– Inbouw van filter & vitalisator onder de gootsteen. Inclusief installatiemateriaal en nieuwe 3-wegs kraan van Italiaans design in chroom.
– Materialen voor 100% vervaardigd in Oostenrijk volgens TÜV/SVGW normen.
– Prestatievermogen: 2 liter per minuut bij een waterdruk van 4 bar en temperatuur van10°C.
– 2 jaar technische- en 6 maanden niet-goed-geld-terug garantie.
– Onderhoud: De Premium filter cartridge dient na 10.000 liter of 6 maanden vervangen te worden.

Wordt geleverd inclusief 1 Premium filter cartridge.

Prijs € 597,- (incl. BTW)(excl. verzendkosten)

Prijs Premium filter cartridge: € 36,- (incl. BTW)(excl. verzendkosten)

betaalknop


 

Vitalisatie op de hoofdwaterleiding

Voor huishoudens, bedrijven of hele flats

EWO-Classic2De moleculaire structuur van ons leidingwater is door de onnatuurlijke wijze waarmee water behandeld wordt ernstig verstoord geraakt en heeft herstel nodig. De EWO technologie brengt de moleculaire structuur op een natuurlijke wijze weer terug in harmonie. Dit zorgt ervoor dat de positieve eigenschappen van water weer geactiveerd worden.

De EWO Classic voorziet uw gehele huis of bedrijf van gevitaliseerd water. Ondersteunt uw gezondheid en vermindert én verhindert kalkaanslag. Door vitaal water te gebruiken kunt u ook minstens 50% besparen op het gebruik van chemicaliën, schoonmaak- en bestrijdingsmiddelen. De EWO Classic helpt de last op uw apparaten, het grondwater en uw omgeving te verminderen waardoor u veel kunt besparen op onderhoudskosten. Verbeter uw leefomgeving op alle vlakken door gebruik te maken van zuiver & vitaal water zoals de natuur het bedoeld heeft!

Levertijd: 4 tot 6 werkdagen

Productbeschrijving

Ervaar zelf:

– Hoe kalkaanslag vermindert én verhindert wordt.
– Hoe uw water lekkerder en frisser smaakt.
– Hoe u meer energie heeft omdat het lichaam gevoed wordt i.p.v. belast.
– Dat afvalstoffen uw lichaam beter kunnen verlaten.
– Hoe het water zachter en aangenamer aanvoelt bij het wassen.
– Hoe u betere schoonmaak en wasresulaten behaalt.
– Hoe planten gezonder en robuuster worden.

Vitalisatie methode

De EWO Classic maakt gebruik van de 3 instrumenten van de EWO Methode.

– Installatie op de hoofdwaterleiding van uw huis of bedrijf.
– Materialen voor 100% vervaardigd in Oostenrijk volgens TÜV/SVGW normen.
– Prestatie vermogen: Afhankelijk van type aansluiting. (technische informatie)
– De diameter van uw waterleiding en de waterconsumptie bepalen uw model.
– 2 jaar technische- en 6 maanden niet-goed-geld-terug garantie.
– Onderhoud: Geen.

Prijs € 789,- (incl. BTW)(excl. verzendkosten)

betaalknop