QS-101 Balanceert schadelijke GSM STRALING

Verbazingwekkend EENVOUDIG en 100% efficiënt: gecertificeerde bescherming tegen schadelijke effecten van STRALING door mobiele telefoons.

qs-101

 

Voorkomt disbalans van de cellen en herstelt beschadigde cellen!

 

De World Health Organization plaatst nu het gebruik van mobiele telefoons in dezelfde categorie “kankerverwekkend gevaar” als lood, uitlaatgassen en chloroform. Dit omdat straling van mobiele telefoons mogelijk kanker kan veroorzaken – het verhoogt het risico op oog melanoom, een tumor in de ogen, met 40%.

De officiële wetenschap heeft onbetwistbaar bewezen dat mobiele telefoonstraling (*MWR) uitstoten wanneer ze AAN zijn, en dus niet alleen tijdens gebruik.

Heeft deze *MWR straling invloed op je? Jazeker!

1 Veroorzaakt een significante toename in breuken van het enkel- en dubbel strengs DNA, die niet kunnen worden hersteld door de cellen zelf; er blijft dan nog schade aanwezig die overgebracht wordt op de toekomstige cel-generaties. Deze gemuteerde cellen worden gezien als een mogelijke oorzaak van kanker.

2. Verwarmt je van binnenuit i.p.v. van buitenaf. Maar er zijn geen sensorische zenuwuiteinden in de hersenen om ons te waarschuwen voor een stijging van de temperatuur; we zijn immers niet geëvolueerd met deze straling. En de structuur van het hoofd en de hersenen is zo complex en niet-uniform, dat er “hete plekken” ontstaan waar de warmte tientallen of honderden keren hoger is dan op andere plekken in dat gebied. Dit laatste wordt niet in aanmerking genomen bij de bepaling van de zogenaamde SpecificAbsorptionRate – SAR, die we kunnen vinden in de beschrijving van de meeste moderne telefoons.

3. Brengt schade toe aan onze bloed-hersenbarrière.Deze barrière zorgt dat de bloedsomloop niet direct in aanraking komt met het buiten de cellen gelegen hersenvocht,en strekt zich uit langs alle haarvaten van het centrale zenuwstelsel. De bloed-hersenbarrière raakt al beschadigd tijdens een twee minuten durende blootstelling aan een gewone mobiele telefoon zonder bescherming. En een twee uur lang durende blootstelling zorgt zelfs voor permanente beschadiging van de bloed-hersenbarrière.

4. Veroorzaakt schade aan de bloed-glasvocht barrière (het natuurlijke beschermingsmechanisme van de ogen) en de placenta (het natuurlijke beschermingsmechanisme van de foetus). Daarom raden wij het zwangere vrouwen beslist af een mobiele telefoon te gebruiken zonder bescherming.

5. Veroorzaakt vergeleken met vroeger bijna dezelfde schade. Dit ondanks vermindering van de stralingskracht en ondanks verlaging van het niveau van blootstelling met een factor 10 of 100. Dit geldt ook wanneer er een headset gebruikt wordt, wanneer de mobiele telefoon van het lichaam gehouden wordt, of wanneer we naast iemand anders staan die een mobiele telefoon gebruikt.

6. Veroorzaakt een aanzienlijke en blijvende verslechtering van de volksgezondheid die precies begon toen de tweede generatie mobiele telefoons, met 1800 MHz band frequenties, in Zweden werden geïntroduceerd in het najaar van 1997.

Er is o.a. het volgende gedocumenteerd: na een tien jaar durende daling begon het aantal Zweedse werknemers met ziekteverlof eind 1997 te stijgen. En in de volgende vijf jaar is hun aantal meer dan verdubbeld. Tijdens dezelfde periode verdubbelde ook de verkoop van antidepressiva; het aantal verkeersongevallen was in de jaren daarvoor gedaald maar begon in 1997 te stijgen; ook het aantal sterfgevallen door de ziekte van Alzheimer was al enkele jaren gedaald en bleek in 1999 sterk gestegen te zijn en bijna verdubbeld in 2001. 

Deze vertraging van twee jaar is begrijpelijk als men bedenkt dat de ziekte van Alzheimer ​​enige tijd nodig heeft om te ontwikkelen.

7. Is mede-veroorzaker van vele ziekten zoals astma, slaapstoornissen, angststoornissen, ADHD,autisme, multiple sclerose, ALS, ziekte van Alzheimer, epilepsie, fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, staar, hypothyreoïdie, kwaadaardig melanoom, hartaanvallen en beroertes bij jonge mensen, testikelkanker, en diabetes.

De algemeen voorkomende symptomen zijn: slapeloosheid, duizeligheid, misselijkheid, hoofdpijn, vermoeidheid, geheugenverlies, concentratiestoornissen, depressie, pijn op de borst, oorsuizen, chronische infecties van de luchtwegen, hartritmestoornissen, plotselinge schommelingen in bloeddruk, ongecontroleerde bloedsuikerspiegel, uitdroging, en zelfs epileptische aanvallen en interne bloedingen.

8. Heeft een morfogenetisch veld van informatie gecreëerd (veroorzaakt door wereldwijd meer dan 4,5 miljard mobiele telefoons zonder bescherming) die de cellen van alle mensen benadelen door straling, dag in dag uit, ongeacht of de mobiele telefoon gebruikt wordt of niet, met een hoeveelheid straling (niet alleen van mobiele telefoons), die ongeveer tien miljoen keer zo sterk is als de gemiddelde natuurlijke achtergrond.

9. Vertegenwoordigt het grootste menselijke biologische experiment ooit, waardoor hele generaties van tieners die mobiele telefoons gebruiken zonder enige bescherming later, tegen de tijd dat ze de middelbare leeftijd bereiken, last kunnen hebben van psychische aandoeningen of de ziekte van Alzheimer.

– DIT ALLES kan met succes worden voorkomen door je te beschermen met een  QUANTUM SMILE 101. Het Japanse Hado Life Institute heeft de QUANTUM SMILE 101bekroond met een certificaat dat bevestigt dat het alle gevaarlijke gevolgen van de MWR voorkomt en beschadigde cellen weer in perfecte balans brengt.

 

– De beschermende QUANTUM SMILE 101 is eenvoudig in het gebruik: je plakt de  QUANTUM SMILE 101 aan de binnenkant van de batterijklep  van de mobiele telefoon. Er zijn geen servicekosten en de levensduur is onbeperkt.

 

– De beschermendeQUANTUM SMILE 101 transformeert je mobiele telefoon van vijand van je gezondheid en verraderlijke sluipmoordenaar in een ware vriend die je cellen 24 uur per dag balanceert, zolang je mobiele telefoon aan is en je deze binnen een straal van 8 meter bij je houdt.

 

Beter voorkomen dan genezen.

 

De QUANTUM SMILE 101 beschermt je continu!

perfect gebalanceerd water

Bovenstaande foto’s zijn onweerlegbaar bewijs dat *MWR zonder bescherming een catastrofistisch gevaar voor de menselijke gezondheid is en weerlegt definitief de verklaringen van de producenten van mobiele telefoons dat er geen bewijzen dat de mobiele telefoon technologie is gevaarlijk. De bewijzen zijn duidelijk te zien, kijk naar de foto’s en vergelijk ze: als*MWR zonder bescherming niet gevaarlijk zou zijn, zou de tweede foto hetzelfde patroon weergeven als de eerste.

hado life europe 

Het certificaat voor de QUANTUM SMILE 101,  afgegeven door het Hado Life Institute

Monster “1″ – Drinkwater, beschermd tegen straling, dmv mobiele telefoon(s) met de QUANTUM SMILE 101

Monster “2″ – Drinkwater, niet beschermd

Monster “3″- Helder drinkwater van Avala

Monster “3″- Helder drinkwater van Avala

certificaat

Het verzoek aan het Hado Life Institute om de geleverde monsters te onderzoeken.

*MWR = Micro Wave Radiation

P.s. http://www.mercola.com/downloads/bonus/cellphone-radiation-danger/report.aspx

          http://www.qs-101.nl

 

4,469 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *