Piramides

Wat doet piramidekracht?

 

piramidesNagenoeg alle middelen en methoden bedacht en gemaakt om stralingsbelasting in algemene vorm te neutraliseren zijn gemaakt op grond van absorbtievermogen, neutraliseringsvermogen, omleidingsbeginselen. Bij absorptie moet men denken aan zoutkristallen, bepaalde half edelstenen,landbouwplastic,kurk,koperen 8 enz.

Bij neutraliseren van de belasting wil men de belasting frequentie uitzenden als-(F belasting)waarbij F de belastende frequentie is En bij omleidingsbeginselen, kooi van Faraday,ringleidingen, minuscule energetische potenties aanbrengen waardoor de belasting word omgeleid.
Al deze zaken zijn vooral tijdelijk van aard en nemen de belastende kracht niet of niet volledig weg. Het algemene beginsel van deze ontwikkelingen is dat het gericht is op de belastende frequentie(s)als zodanig. Dit houd al in dat in veel gevallen slechts een type belasting kan neutraliseren, waaronder bijvoorbeeld elektrostress. Andere vormen zijn niet weg te nemen daar men anders binnen het bereik van de werking geen ontvangst van signaal heeft. Dit geld zowel voor TV,radio,GSM enz

De Energeia of -0- punt energie door een piramidevorm vrijgemaakt richt zich daarentegen in de eerste plaats tegen elke vorm van materiële chaos en hersteld deze, brengt ordening aan door natuurlijke vormen hun coherentie en dus oorspronkelijke samenhang terug te geven waardoor disformatie en deformatie worden hersteld. Dit houd met name in dat cellen van biologische constructies van mens dier en plant zich in hun oorspronkelijke polariteit herschikken.

Dat betekend dat deze organismen daar waar zij door antikrachten zijn of worden beschadigd, door de coherentie bevorderende werking van de Enercheia van de piramidevorm worden beschermd en hersteld. Hieruit volgt dat binnen in de cel, mede door het depolariseren van het celmembraan geen GSM signaal wordt gehoord en geen UMTS frequenties doordringt.Kortom,onze cellen zijn geen magnetron meer veroorzaakt door allerlei pathogene informatie, doch keren terug naar hun natuurlijke gedrag.


Archeion C ®

archeion c

(beschermt ook tegen pulserende straling)
Actieradius onbelast: ca. 250 meter N-Z.
Werking: activerend, -0- punt katalyse+piëzo-elektrisch effect dynamische energie
Uitvoering: Verguld en vernikkeld ,RVS 1,5 mm op Delrin voetbergkristal 30 mm.Afmeting: 15 x 15 x 15 cm.
Prijs €395,00

betaalknop


Illuminator® lotus

illuminator-lotus

(beschermt ook tegen pulserende straling)
Werking:Balans -0- punt katalyse + Piëzo – elektrisch effect, dynamische energie.
Actieradius onbelast:280 meter Beschermt cel – en quantenstructuur tegen:Vormen van elektrostress, geopathogene stoorzones, elektronica in de woning, luchtverontreiniging. + ionen (ziekmakend) worden –ionen (gezondmakend). Alle pulserende belastingvormen van UMTS masten, GSM Dect telefoon en dergelijke. Bevordert de algemene gezondheid vanaf celniveau.
Uitvoering: Delrin (wit) bergkristallen bol van ø 6 cm.
Afmetingen:ø 12 cm x 22 cm.
prijs €575,00

betaalknop

 


Xenomide ®

xenomide

(beschermt ook tegen pulserende straling)
Actieradius onbelast: tot ca. 5000 meter. N-Z
Werking:balans, -0- punt katalyse + piëzo- elektrisch effect, dynamische energie.
Uitvoering: Verguld en vernikkeld, RVS 2,5 mm op Delrin voet (wit), bergkristal 6 cm.
Afmeting: 25 x 25 x 26 cm.
Prijs €1600,00

betaalknop


certificaat