Wi-Fi Straling-hoe u zichzelf kan beschermen!

WI-FI stralingWisten jullie dat WI-Fi in de oorlog werd gebruikt om via subtiele golven de vijand langzaam onschadelijk te maken?

Wat het direct doet is je natuurlijke aura bescherming doorboren.Het werkt in op je chakra’s,dus op energetisch niveau. Het werkt ook direct in op je hersenen.Vooral op de parasymphaticus en de pijnappelklier:Zij reguleren allerlei hormonen en stoffen die je rustig maken,je goed kunnen laten concentreren, mediteren,slapen en nadenken.Na enkele maanden in de WI-Fi ,raken deze organen ontregeld.Je krijgt vele verschillende klachten.Je word dus ‘zieker’.En daarvoor gebruikte het leger dit middel om de vijand zwak te maken.

Wifi straling wordt in steeds meer toenemende mate gebruikt,omdat meer en meer mensen zich laten verleiden door de vrijheid van draadloze apparaten.Als u twijfelt over de vraag of Wifi veilig is, klik dan hier.

Er zijn een aantal eenvoudige stappen die u kunt nemen om de blootstelling aan Wifi-straling te beperken,in dit artikel leg ik uit welke dat zijn.

WIFI Stralingsbeschermings tips

1. Koop de juiste Modem Router

netgear N150 routerDe Netgear N150 is een draadloze router met een verschil.Het verschil op de Netgear N150 is dat u de WIFI-functie kunt uitschakelen en dan blijft het ook UITGESCHAKELD. Recensies van de router op Amazon zijn geen 5-sterren, maar dit is vooral te wijten aan de onvrede over haar draadloze mogelijkheden. Ik heb de router in mijn huis en hij werkt briljant.Er zijn 4 computers aangesloten op de bekabelde verbindingen zonder enige problemen.De ideale set-up is een N150 met een aantal goede afgeschermde kwaliteits–Ethernet kabels.

2. Gebruik de juiste Ethernet-kabel

ethernetkabelUw Ethernet-kabel is de kabel die uw modem / router verbindt met uw PC en biedt u een bedrade internetverbinding.De meeste mensen willen deze kabel niet heroverwegen.Zij maken gebruik van de kabel die wordt geleverd bij de modem / router.Dat is een vergissing.Deze kabel kan een bron van radiofrequentiestraling zijn en moet dus worden afgeschermd.Er zijn veel verschillende kwaliteiten kabels van categorie 5,6,7 etc.Ik raad het u aan om  tenminste een Cat 6a SSTP(heeft een elektromagnetische afscherming)Ethernet-kabel te kopen.Misschien is de kabel die bij uw modem / router geleverd is wel een Cat 6a SSTP.In dat geval zit u goed.Bij twijfel veranderen.

3. Leer de Switch Off mogelijkheid

switch offKijk naar software-opties die de Wi-Fi draadloze module (WLAN) op apparaten, zoals laptops, iPods, ipads, Tablets, printers, projectors en alle andere apparaten die Wi-Fi mogelijkheden hebben kunnen uitschakelen.Lagere Wi-Fi vermogen (sterkte) is een optie op bepaalde draadloze set-ups.Kijk goed wat de software u in staat stelt te doen.En houdt je ogen op de instellingen eenmaal u dit hebt verandert, om er zeker van te zijn dat de standaardinstellingen niet terugkomen(wat regelmatig gebeurd).

Als u niet in staat bent om Wi-Fi via de software uit te schakelen bent u wellicht in staat om de WiFi-module fysiek te verwijderen (vereist enige kennis).

4. Vervang het draadloze met bekabeling

Vervang uw draadloos toetsenbord,muis, printer en alles wat je hebt dat draadloos is met bekabelde USB-versies.

5. Wi-Fi Buren

Juridisch gezien is er niets dat je kunt doen om je buren te verplichten hun Wi-Fi te verwijderen.Je zou ze voorzichtig kunnen benaderen, door middel van een gezellig praatje. Het is nog beter om een RF (radiofrequentiestraling) meter mee te nemen,om hen de stralingsniveaus waaraan ze zichzelf en anderen blootstellen te laten zien.Neem wat afdrukken van een aantal studies die zijn gedaan naar de gevaren van radiofrequentiestraling mee.

Als ze onsympathiek reageren,blijft EMF (onzichtbare mechanische kracht/ elektrische spanning) afscherming uw enige oplossing.Het beste om te beginnen met een enkele kamer met behulp van afschermingsverf te gebruiken.Blijf altijd de RF niveaus meten(ervoor en erna, om de effectiviteit van wat je doet te garanderen).

Blootstelling aan Wi-Fi Straling Verminderen zonder het te elimineren

 

Ik weet dat sommige mensen zich niet helemaal kunnen loskoppelen van hun draadloze apparaten,dus hier zijn enkele tips over het minimaliseren van Wi-Fi zonder het elimineren van Wi-Fi.

1.Houdt Afstand

Wi-Fi straling kan aanzienlijk wegvallen door de afstand (omgekeerde kwadratenwet).Vele routers hebben een signaal dat sterk genoeg is om een verbinding tot wel 100 meter te behouden.Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk afstand houdt tussen u en uw draadloze router zonder de vermindering van kwaliteit van uw verbinding.Vergeet niet:Muren kunnen geen draadloze straling stoppen, plaats nooit een draadloze router achter de muur van een slaapkamer.

2. Uitschakelen bij Nacht

tijdklokStudies vertellen ons dat het grootste gevaar van WiFi-straling bij nachtelijke blootstelling is;cellulaire regeneratie,verjonging,en ontgifting worden belemmerd en in het bijzonder de productie van melatonine kan aanzienlijk worden verminderd.Als u het echt niet lukt om uw draadloze router te verwijderen kunt u een eenvoudige mechanische elektrische timer(zie bijgevoegde afbeelding installeren in het stopcontact waar je je router op aansluit.Dan stel je gewoon in om de stroom uit te schakelen tijdens de slaaptijd.

3. Gebruik USB Adapters verstandig

Als u een USB Wi-Fi adapter gebruikt,(voor pc’s die niet beschikken over een ingebouwde draadloze netwerkkaart) gebruik dan een USB-verlengkabel.(10 meter of meer)Hetzelfde geldt voor een 3G USB dongle,voor de verbinding met het internet als u op reis bent,zal een verlengkabel de blootstelling aanzienlijk verminderen.

Bron vertaald door: OlympicZion

9,480 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *